Malliston suosikki tiiliverhouksella

Hailuoto 153 on Design-Talon talomalliston kestosuosikki. Mallin vahvuuksia ovat selkeästi jaotellut tilat, yksikerroksisuus ja talon ratkaisujen monipuolinen muunneltavuus. Hailuoto 153 -mallista uuden kodin rakennuttaja toteuttaakin helposti perheensä tarpeiden mukaisen ja näköisen.

Avokeittiö ja avara olohuone

Tampereen asuntomessuilla Design-Talon Hailuoto 153 näyttäytyy tiiliverhoiltuna, nelihenkiselle perheelle suunniteltuna kaupunkikotina. Tilan tuntua taloon tuo olohuoneen ja keittiön yhdistäminen. Loft-henkinen mittava tila on saatu poistamalla tilojen väliset seinät ja vaihtamalla tulisijan paikkaa. Talon erikoisuus on kokonaan yhdelle seinälle sijoiteltu keittiö, johon lisää työskentelytilaa tuo siirreltävä työtaso.

Kaava ja toiveet huomioiden

Messukohde on myös käytännön esimerkki kaavan vaatimusten ja asukkaiden toiveiden onnistuneesta yhdistämisestä. Talon toisella pitkällä seinällä ikkunat ovat kaavan vuoksi pienet. Pihan puoleisella seinällä ikkunat taas ulottuvat lattiasta kattoon. Suuret ikkunat muodostavatkin seinälle luonnonvaloa tulvivan ja sisätilan avaruutta korostavan nauhan.

Hailuoto 153

5 h, k, khh, sauna ja tekninen tila,
huoneistoala 135 m², kerrosala 153 m²
LATAA KOHDETIEDOT (PDF)
TUTUSTU TALOMALLIIN
LATAA LEHDISTÖPAKETTI
KATSO ESITTELYVIDEO
LÄHETÄ KAVERILLE

Katso messukohde nro 32

Tutustu myös Design-Talon toiseen messukohteeseen. Käpylä 163 on pienillekin tonteille sopiva kaksikerroksinen kaupunkikoti.

SIIRRY KÄPYLÄÄN TÄSTÄ
SULJE
SULJE

Kerro kaverille

Vastaanottajan nimi: Lähettäjän nimi:
Vastaanottajan sähköpostiosoite:  
Viesti:
LÄHETÄ
SULJE